En lys og unik leilighet på Nydalen..

Forrige uke fotograferte jeg en superfin leilighet på Nydalen. Ettersom jeg først og fremst er portrett- og bryllupsfotograf fotograferer jeg sjeldent leiligheter og interiør. Allikevel synes jeg dette var et kjempespennende oppdrag som virkelig ga mersmak. Dette vil jeg gjøre oftere!bloggleilighet1-2

Jeg er så fascinert av interiøret i denne leiligheten. Sammensetningen av det moderne og det gamle gir leiligheten et helt unikt uttrykk. I tillegg har eierne kombinert organiske møbler, materialer og former med tekniske detaljer som industrielle lamper og metalliske overflater. Kjempefint synes nå jeg 🙂

bloggutenprikk2

Leiligheten hadde utrolig fine lysforhold, noe som gjorde fotograferingen til en drøm. Oversiktsbildene er tatt med et vidvinkelobjektiv (Canon EF 17-40 f/4). Detaljer og nærbilder fotograferte jeg med fastobjektiv og stor blenderåpning (Canon EF 50mm f/1.4).bloggutenprikk1

no comments
Kommentar

Din e-post never blir ikke publisert eller delt. Merkede felt må fylles inn *

Menu