Camilla og Jo ♥

Dette bryllupet markerte slutten på min bryllupssesong – og for en fantastisk måte å avslutte på! Camilla og Jo var et av de første brudeparene som tok kontakt med meg etter at jeg relanserte bedriften min, og kjemien vår stemte fra første planleggingsmøte. Camilla er virkelig en perfeksjonist tvers i gjennom (akkurat som meg) og jeg skjønte raskt at dette bryllupet kom til å bli noe helt spesielt. I september var dagen endelig her, og det kjentes nesten ut som om jeg var i bryllupet til en venninne! Da brudekjolen skulle på var spenningen og nervøsiteten til å ta å føle på. Jeg holdt på å boble over der jeg sto med kamera i den ene hånden og prosecco i den andre. Haha – jeg må jo nesten flire litt av meg selv.

Vielsen fant sted i Hamar domkirke, etterfulgt av middag og fest på Staur Gård – som ligger vakkert til ved Mjøsas bredd i Stange. Nydeligere omgivelser skal man lete lenge etter! Dagen bydde på fantastisk lys, detaljer uten like og massevis av kjærlighet. Alt var så fint og følelsesladd, og jeg tok meg selv i tørke tårer bak kameralinsen flere ganger…

Camilla og Jo, dere er et spesielt vakkert par både på innsiden og utsiden ♥  Tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres!

camillajo1camillajo4camillajo6camillajo9camillajo11splitcamillajo15camillajo25camillajo20camillajo22camillajo27camillajo28camillajo35camillajo36split3camillajo37camillajo40-1split4camillajo43camilla46camillajo47camillajo48camillajo50camillajo57camillajo66camillajo60camillajo62camillajo63camillajosist

Hvis du har lyst til å se flere bilder fra dette bryllupet kan du klikke deg inn  her ♡

no comments
Kommentar

Din e-post never blir ikke publisert eller delt. Merkede felt må fylles inn *

Menu