Ingrid og Theo

Ingrid og Theo giftet seg på en helt perfekt vårdag, den 10.mai 2017. Krisp vårluft, fuglesang og solskinn..kan man ønske seg mer? Brudens forberedelser fant sted på Dugg Briskeby, og her ble både bruden og hele jentegjengen ordnet. En utrolig fin start på dagen, det var nesten som å være på et slags venninnevors! Jeg koste meg gløgg i hjel med kamera i den ene hånden og kaffe i den andre. Etterpå var det klart for vielse i Uranienborg kirke. Her fikk Theo endelig sin Ingrid, og for en nydelig vielse det var! Etter lette forfriskninger fra Starbucks utenfor kirken gikk turen mot Akershus festning for bryllupsfotografering. Til sist beveget vi oss mot Snøhettas lokaler på Vippetangen for middag og fest. Jeg fikk være med fra morgen til kveld, og det er jeg SÅ glad før. For en fest! Sekunder etter «takk for maten»-talen hoppet det nemlig frem en saksofonist (ut fra ingensteder!) som virkelig satt i gang feststemningen. Åååå som jeg koste meg! Tusen takk for at jeg fikk fotografere på den fine dagen deres, Ingrid og Theo ♥

no comments
Kommentar

Din e-post never blir ikke publisert eller delt. Merkede felt må fylles inn *

Menu