Hei! Jeg heter Marte, er 23 år og jobber som fotograf med base i Oslo. Jeg fikk mitt første speilreflekskamera da jeg var 15 år gammel, og siden den gang har jeg tatt på meg fotooppdrag i alt fra bryllup til fotoreportasjer for diverse lokalaviser og magasiner. Fra før av har jeg en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akerhus. Akkurat nå holder jeg på med en sykepleierutdanning samtidig som jeg sysler med fotobedriften min på siden. En kombinasjon jeg trives veldig godt med!

Jeg fotograferer det meste, men har et spesielt lidenskapelig forhold til bryllupsfoto - rett og slett fordi jeg elsker alt som har med bryllup å gjøre! Jeg fotograferte mitt første bryllup da jeg var 18 år, i 2012. Da ble jeg bitt av bryllupsbasillen! Følelsene, stemningen, kjolene, dekorasjonene, lokalene, dansen, kjærligheten! Jeg har båret bryllupskaker, hentet buketter, knyttet brudekjoler og poppet mang en flaske champagne. Det er nettopp i disse øyeblikkene jeg gjerne knipser de fineste, mest autentiske bildene. 

Bildestilen min vil jeg karakterisere som både dokumentarisk og poetisk. Ta en titt i galleriet mitt eller på bloggen for å se arbeid jeg har gjort tidligere. Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt gjennom kontaktskjemaet her på siden. Klem Marte 

Menu